ένα δεν γνωρίζετε τι θα πεί shichimi ή ponzu, εμείς θα σας βοηθήσουμε! μάθετε την γλώσσα μας και μιλήστε σας επαγγελματίας του wagamama
edamame
φασολάκια σόγιας στον ατμό με τους λοβούς τους. πιέστε τα έξω από το λοβό κατ’ ευθείαν στο στόμα σας!!
gyoza
ιαπωνικά ντάμπλινγκ που δημιουργούνται με το τύλιγμα λεπτής ζύμης γύρω από κρέας και λαχανικά. τα gyoza μπορεί να είναι τηγανητά ή στον ατμό και συχνά σερβίρονται με σάλτσα
kimchee
παραδοσιακό κορεάτικο συνοδευτικό πιάτο από λαχανικά τουρσί
miso
συμπυκνωμένη πάστα που προσφέρει μια βαθιά, γήινη γεύση σε πολλά παραδοσιακά ιαπωνικά γεύματα. το miso γίνεται από τη ζύμωση σπόρων σόγιας
ponzu
ponzu είναι μια σάλτσα με γέυση εσπεριδοειδών που χρησιμοποιείται συχνά στην ιαπωνική κουζίνα
ramen
τα ramen είναι δημοφιλή ιαπωνικά πιάτα. συνδυάζουν νουντλς σιταριού σε ζωμό με βάση κρέας ή ψάρι και συνήθως ολοκληρώνονται με φρέσκα κρεμμυδάκια και άλλα λαχανικά για περισσότερη φρεσκάδα και γεύση
shichimi
ένα παραδοσιακό ιαπωνικό μείγμα μπαχαρικών. δημιουργούμε το δικό μας με 7 μυστικά συστατικά
teriyaki
μια γλυκιά μαρινάδα σόγιας που προσδίνει στο κρέας και τα ψάρια πλούσια γεύση και χυμώδη υφή
yasai
στα ιαπωνικά σημαίνει «λαχανικά». όταν διαβάζεις «yasai» στο μενού του wagamama αυτό συνήθως σημαίνει ότι το πιάτο είναι φιλικό για χορτοφάγους