ένα δεν γνωρίζετε τι θα πεί shichimi ή ponzu, εμείς θα σας βοηθήσουμε! μάθετε την γλώσσα μας και μιλήστε σας επαγγελματίας του wagamama
φασολάκια σόγιας στον ατμό με τους λοβούς τους. πιέστε τα έξω από το λοβό κατ’ ευθείαν στο στόμα σας!!
ιαπωνικά ντάμπλινγκ που δημιουργούνται με το τύλιγμα λεπτής ζύμης γύρω από κρέας και λαχανικά. τα gyoza μπορεί να είναι τηγανητά ή στον ατμό και συχνά σερβίρονται με σάλτσα
παραδοσιακό κορεάτικο συνοδευτικό πιάτο από λαχανικά τουρσί
συμπυκνωμένη πάστα που προσφέρει μια βαθιά, γήινη γεύση σε πολλά παραδοσιακά ιαπωνικά γεύματα. το miso γίνεται από τη ζύμωση σπόρων σόγιας
ponzu είναι μια σάλτσα με γέυση εσπεριδοειδών που χρησιμοποιείται συχνά στην ιαπωνική κουζίνα
τα ramen είναι δημοφιλή ιαπωνικά πιάτα. συνδυάζουν νουντλς σιταριού σε ζωμό με βάση κρέας ή ψάρι και συνήθως ολοκληρώνονται με φρέσκα κρεμμυδάκια και άλλα λαχανικά για περισσότερη φρεσκάδα και γεύση
ένα παραδοσιακό ιαπωνικό μείγμα μπαχαρικών. δημιουργούμε το δικό μας με 7 μυστικά συστατικά
μια γλυκιά μαρινάδα σόγιας που προσδίνει στο κρέας και τα ψάρια πλούσια γεύση και χυμώδη υφή
στα ιαπωνικά σημαίνει «λαχανικά». όταν διαβάζεις «yasai» στο μενού του wagamama αυτό συνήθως σημαίνει ότι το πιάτο είναι φιλικό για χορτοφάγους